Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Bojana Drča najbolja sportistkinja Beograda

OSS – SPORTSKI SAVEZ BEOGRADA

Bojana Drča, tehničar ženske seniorske reprezentacije Srbije, najbolji tehničar SP 2022, u prošloj sezoni član Crvene zvezde, sa kojom je osvojila titulu prvaka Srbije i pobednika Kupa Srbije, proglašena je za najbolju sportistkinju Beograda za 2022. u izboru Sportskog saveza Beograda.

 

ssab

 

Nebojša Jevremović, generalni sekretar SSAB, je na svečanoj ceremoniji nagradu predao majci Bojane Drče, Snežani Živković (devojačko Lozančić), bivšoj odbojkašici i reprezentativki.

Za najboljeg sportistu Beograda proglašen je Mahdi Hodabahši, svetski prvak u tekvondou u kategoriji do 87 kilograma.

Najuspešniji parasportista je Petar Milenković, paraolimpijac i prvak Evrope 2022. u pauerliftingu u kategoriji do 97 kilograma.

Najbolji mladi sportisti su Anđelina Topić, atletičarka i Mihajlo Dedić i Nemanja Luladžija, veslači.

Najbolji klub je vaterpolo klub Novi Beograd.

Jovan Sekulić i Ivan Cvetković, sportski novinari, nagrađeni su specijalnim priznanjima SSAB.

Petar Stakić, dugogodišnji sportski radnik i doajen srpskog rekreativnog sporta je dobitnik nagrade za životno delo.

  • decembar 21, 2022
  • 958
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(2 Гласова)

Сродни чланци

  • Predsedništvo OSS donelo odluku o imenovanju trenera mlađih kategorija u konkurenciji odbojkašica Predsedništvo OSS donelo odluku o imenovanju trenera mlađih kategorija u konkurenciji odbojkašica

    OSS – PREDSEDNIŠTVO

    Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije donelo je odluku o imenovanju prvih trenera nacionalnih selekcija u ženskoj pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

  • Četvrti turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Leskovcu! Četvrti turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Leskovcu!

    VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

    Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Leskovac. Danas je u Sportskoj hali Partizan u Leskovcu organizovana nova, četvrta po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 450 dece iz preko 30 klubova sa 35 ekipa (25 ženskih i 10 muških) koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Kragujevac, Leskovac, Niš, Zaječar i Kosovo i Metohija, od čega je bilo preko 100 dečaka i 100 naših mališana sa Kosova i Metohije. 

  • Igor Gorgonzola Novara i Projekt Varšava pobednici Kupa izazivača 2024. Igor Gorgonzola Novara i Projekt Varšava pobednici Kupa izazivača 2024.

    SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2024.

    Odbojkašice italijanske Igor Gorgonzole iz Novare i odbojkaši poljskog Projekta iz Varšave pobednici su Kupa izazivača 2024. Srbija je u Kupu izazivača 2024. imala po dva predstavnika u obe konkurencije. Ub i TENT iz Obrenovca su u konkurenciji odbojkašica zauzeli 9. mesto, dok su u konkurenciji odbojkaša Ribnica iz Kraljeva i Spartak iz Subotice takmičenje završili na 17. mestu.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga