Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Navijaj za Srbiju na aktuelnim i predstojećim prvenstvima sa Odbojkaškim i Košarkaškim savezom na Viberu

Odbojkaški i Košarkaški savez Srbije pripremili su zanimljivu zabavu za svoje najvernije navijače na svojim Viber kanalima pred Evropsko i Svetsko prvenstvo; osvojite zvanične dresove potpisane od strane zvezda ženske i muške odbojkaške reprezentacije Srbije.

Tokom ovog leta koje odlikuju brojna sportskih uzbuđenja, Odbojkaški savez Srbije i Košarkaški savez Srbije - čiji seniorski timovi učestvuju na Evropskom – odnosno Svetskom prvenstvu – odlučili su da se povežu sa svojim najvernijim navijačima na poseban način. Pred početak i u toku ovih takmičenja, na zvaničnom Viber kanalu Odbojkaškog saveza Srbije će biti priređeno darivanje za njegove članove sa jedinstvenim i dragocenim poklonima za one koji pokažu zavidno znanje iz odbojke. 

Da bi ste učestvovali u darivanju, biće potrebno zapratiti zvanični kanal Odbojkaškog saveza Srbije na Viberu – i kroz komentare na objavu tačno odgovoriti na zadato pitanje. Pitanje za osvajanje zvaničnog dresa Srbije potpisanog od strane zvezda muške reprezentacije biće postavljeno na kanalu od 23. do 27. avgusta – dok će pitanje za istu nagradu od ženske reprezentacije biti postavljeno od 25. do 29. avgusta. Imena srećnih dobitnika koji će biti izvučeni metodom slučajnog uzorka od strane Odbojkaškog saveza Srbije biće prikazana u Viber kanalu u pratećoj objavi.

Korisnici Vibera će takođe biti pozvani da prate preporučeni ekskluzivni sadržaj koji će odbojkaške i košarkaške reprezentacije Srbije plasirati u svojim kanalima pre i tokom ovih velikih takmičenja – kao što su komentari sa lica mesta, izjave igrača i igračica i stručnog štaba, analize, novosti i rezultati i još puno toga. 

Uz to, Viber će dodatno podići navijačko raspoloženje među pratiocima naših reprezentacija time što će im ponuditi posebno kreirane besplatne navijačke čestitke koje će ljubitelji košarke i odbojke moći da razmenjuju tokom turnira, kao i izazovne kvizove koji će testirati njihovo poznavanje sportova. Time će svaki pravi navijač steći utisak da uživo učestvuje u svim mečevima Srbije na putu do pobedničkog podijuma u ova dva trofejna sporta za našu zemlju.

Zbog toga se pridružite danas zvaničnim Viber kanalima Odbojkaškog saveza Srbije i Košarkaškog saveza Srbije, uživajte u jedinstvenom navijačkom iskustvu, osvojite vredne poklone i podržite naše asove na putu sportske slave ovog leta!

 

OSS ViberGiveaway1029x321MIXED

 • avgust 23, 2023
 • 451
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(1 Глас)

Сродни чланци

 • Potpisan poziv za učešće Tima Srbije na OI 2024. Potpisan poziv za učešće Tima Srbije na OI 2024.

  OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE

  Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije svečano je potpisao poziv za učešće Tima Srbija na Olimpijskim igrama u Parizu 2024, na svečnoj ceremoniji održanoj u beogradskom hotelu „Hajat“ u prisustvu velikog broja gostiju i sportista.

 • Đula Mešter i Ivan Knežević na konferenciji „Diplomatija u sportu, sport u diplomatiji“ Đula Mešter i Ivan Knežević na konferenciji „Diplomatija u sportu, sport u diplomatiji“

  DRŽAVNI SEKRETARIJAT ZA SPORT MINISTARSTVA ODBRANE MAĐARSKE

  U organizaciji Državnog sekretarijata za sport Ministarstva odbrane Mađarske, u Budimpešti je održana tradicionalna konferencija „Diplomatija u sportu, sport u diplomatiji“, uz prisustvo velikog broja zvanica iz sveta sporta. Konferenciji su, kao specijalni gosti, prisustvovali Đula Mešter, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.

 • U Zagrebu održan sastanak posvećen budućnosti odbojke u Evropi U Zagrebu održan sastanak posvećen budućnosti odbojke u Evropi

  ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

  U organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza u Zagrebu danas je održan sastanak u prostorijama HOS čiji su domaćini bili Frane Žanić, predsednik HOS i Valentina Biflin, direktor HOS. Sastanku su prisustvovali Đula Mešter, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Sebastijan Šviderski, predsednik Odbojkaškog saveza Poljske, Lešek Leo Vencel, član UO Odbojkaškog saveza Poljske, Miroslav Pšedpelski, potpredsednik CEV i Roko Sikirić, nekadašnji rukovodilac odbojkaškog odeljenja CEV.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga