Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Drugi turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Obrenovcu!

VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Obrenovac. Danas je u hali SKC “Obrenovac” organizovana nova, druga po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 500 dece iz klubova koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Valjevo, Kragujevac i Zaječar.

Mališani su igrali mini-odbojku na sedam terena, učestvovali u arenama izazova gde su se dokazali u veštinama sa loptom i vežbama fizičke kulture. Rešavali su zadatke primerene njihovom uzrastu u okviru naše “Odbojkica mozgalice”, slikali se sa našim maskotama i trofejima u foto areni, upoznali i maskote naših partnera iz Vodavode i dobili specijalne nalepnice sa Vodavoda superherojima, a na štandu PEAK-a, zvaničnog proizvođača opreme svih odbojkaških selekcija Srbije, imali su prilike da se takmiče u igri memorije. 

 

Specijalne gošće na festivalu u Obrenovcu bile su odbojkašice TENT-a, superligaša iz ovog grada, koje su se družile sa decom i uveličale događaj.

Svi učesnici su dobili diplome, sakupljali interesantne stikere za svoja postignuća, a najsrećniji i najveštiji su kućama poneli i lepe darove od kompanije PEAK i Odbojkaškog saveza Srbije. Određeni broj mališana je, takođe, imao priliku da dobije i svoj crtež, kao lepu uspomenu za koje je bio zadužen naš poznati karikaturista, Marko Somborac.

Baš kao što je to bio slučaj i na prvom turniru, koji je održan u Knjaževcu, veliki broj roditelja, baka i deka, ostalih članova porodice i drugara, podrilo je svoje mališane danas, što je dodatno ulepšalo današnju manifestaciju.

Galeriju fotografija možete pogledati na: https://www.ossrb.org/galerija-fotografija.html

Inovativni koncept “Odbojkica”, za decu uzrasta od 10 do 12 godina, koji je krenuo u decembru iz Knjaževca, gde se preko 300 mališana iz cele Srbije družilo, igralo mini-odbojku, zabavljalo u sportsko-rekreativnim izazovima i animiralo uz zabavne i edukativne sadržaje, pokazao se kao izvanredna ideja. 

Veliki broj klubova širom zemlje zainteresovan je za organizaciju ovog događaja, a deca sa oduševljenjem iščekuju priliku za druženje sa svojim vršnjacima.

Odbojkaški savez Srbije poziva ljude koji vole sport, koji se bave radom sa decom, fizičkom kulturom ili obrazovanjem uopšte, da nam se pridruže i u narednim manifestacijama koje će se do juna održati još pet gradova, uz velike finale u Beogradu. Naredni turnir „Trofeja Odbojkica“ održaće se u Gornjem Milanovcu, u Sportskoj hali „Breza“, 18. februara sa početkom od 12.00 časova.

Ideja koncepta uz moto "IGRAMO SE I SVI POBEĐUJU" ima za cilj da se deci, u najmlađem uzrastu, pruži prilika da se igraju i zabave u atmosferi koja promoviše vrednosti za koje se mi, kao savez, zalažemo.

Pridružite nam se i rastimo zajedno!

 • januar 28, 2024
 • 475
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

 • Šesti turnir festivala „Trofej Odbojkica“ održan u Bijeljini! Šesti turnir festivala „Trofej Odbojkica“ održan u Bijeljini!

  VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

  Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Republiku Srpsku, tačnije Bijeljinu. Danas je u sali Gimnazije “Filip Višnjić”, organizovana nova, šesta po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 300 dece iz Republike Srpske, ali i iz nekoliko gradova iz Srbije.

 • Predloženo da Banka Poštanska štedionica Superliga i Prva liga 2024/2025. počnu prvog vikenda u oktobru Predloženo da Banka Poštanska štedionica Superliga i Prva liga 2024/2025. počnu prvog vikenda u oktobru

  OSS – IZVRŠNI ODBOR UOKPL

  U beogradskom hotelu „M“ je održan sastanak Izvršnog odbora Udruženja odbojkaških klubova prvih liga.

 • Peti turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan na Zlatiboru! Peti turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan na Zlatiboru!

  VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

  Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i na Zlatibor. Danas je u dvorani “Wai Tai”, u sklopu Sportsko-turističkog centra “Zlatibor”, organizovana nova, peta po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 350 dece iz 15 klubova sa 27 ekipa koji pripadaju regionalnim centrima Užice, Beograd, Kragujevac i Zaječar.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga