Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Predloženo da Banka Poštanska štedionica Superliga i Prva liga 2024/2025. počnu prvog vikenda u oktobru

OSS – IZVRŠNI ODBOR UOKPL

U beogradskom hotelu „M“ je održan sastanak Izvršnog odbora Udruženja odbojkaških klubova prvih liga.

 

iou2

 

Sastankom je predsedavala Vesna Đurišić, potpredsednik OSS, zadužena za koordinaciju rada IO UOKPL, a prisustvovali su članovi Izvršnog odbora Ana Avramović, Radovan Gavrilović, Predrag Mihailović, Dejan Vulović, Duško Nikolić, Nikola Salatić, Dušan Vulović i Zoran Ivović. Sastanku su prisustvovali Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Danilo Mrđa, direktor takmičenja OSS.

Na sastanku je izvršena analiza prethodne sezone u Banka Poštanska štedionica Superligi i Prvoj ligi, utvrđen je predlog kalendara za narednu sezonu, a razgovarano je i o unapređenju sistema takmičenja.

Članovi Izvršnog odbora su razmatrali predloge za promene pravilnika i propozicija takmičenja.

Predloženo je da Banka Poštanska štedionica Superliga i Prva liga u sezoni 2024/2025. počnu prvog vikenda u oktobru (od 4. do 6.).

O predlozima će odlučivati Izvršni odbor odbojkaškog saveza Srbije.

 

 • maj 17, 2024
 • 328
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

 • Veliko finale festivala „Trofej Odbojkica“ održano u Kruševcu! Veliko finale festivala „Trofej Odbojkica“ održano u Kruševcu!

  VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

  Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, dočekao je veliko finale. Danas je u Hali sportova u Kruševcu, u saradnji sa Odbojkaškim savezom Kruševca, organizovana finalna manifestacija prve sezone, a učestovavalo je preko 700 dece iz čitave Srbije.

 • Održan Međunarodni Street Volley turnir u Apatinu  Održan Međunarodni Street Volley turnir u Apatinu 

  VESTI IZ OSS – STREET VOLLEY APATIN

  U Apatinu je u subotu, 1. juna, održan tradicionalni međunarodni turnir u Street Volley-u za decu uzrasta od 9 do 16 godina, u organizaciji OK Apatin i uz podršku Odbojkaškog saveza Srbije i regionalnog Odbojkaškog saveza Vojvodine.

 • Šesti turnir festivala „Trofej Odbojkica“ održan u Bijeljini! Šesti turnir festivala „Trofej Odbojkica“ održan u Bijeljini!

  VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

  Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Republiku Srpsku, tačnije Bijeljinu. Danas je u sali Gimnazije “Filip Višnjić”, organizovana nova, šesta po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 300 dece iz Republike Srpske, ali i iz nekoliko gradova iz Srbije.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga