Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Zvanični Viber stikeri OSS "Ovo je naša igra" sada dostupni svim korisnicima popularne aplikacije!

Odbojkaški savez Srbije i kompanija Rakuten Viber su početkom juna uspostavili partnerski odnos što je rezultiralo pokretanjem zvanične Viber zajednice Odbojkaškog saveza Srbije, koja je za dva meseca dostigla već sedam hiljada članova. Sada smo, ekskluzivno za sve ljubitelje sporta i odbojke, kao i društvenih mreža, pripremili zvaničan paket stikera "Ovo je naša igra" koji su dostupni besplatno na Viber Sticker Market-u.

 

Preuzmite besplatno stiker paket "Ovo je naša igra" Odbojkaškog saveza Srbije sa Viber Sticker Market-a, klikom na sledeći link: https://vb.me/oss_web

OSS Viberstickers 1

Svaki korisnik Vibera u Srbiji koji preuzme ovaj paket automatski postaje član zvanične Viber zajednice Odbojkaškog saveza Srbije, na kojoj su dostupne sve informacije vezane za srpsku odbojku, kao i specijalni sadržaji sa našim odbojkašicama i odbojkašima.

Stiker paket Odbojkaškog saveza Srbije je osmišljen u saradnji sa našim poznatim karikaturistom i umetnikom, Markom Somborcem, koji je dizajnirao sve stikere, na čemu smo mu izuzetno zahvalni.

Povežite se sa nama i približite se predivnom svetu odbojke! Delite naše stikere, družite se i uživajte uz naše najbolje odbojkašice i odbojkaše!

 

BanerViber OSS

  • avgust 12, 2021
  • 350
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(1 Глас)

Медије

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  Lukoil in line Eng correct color WEB 01
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga