Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz regiona

Održan odbojkaški kamp "Aleksandrovac 2023"

MOOSRRO

Međuokružni odbojkaški savez Raško-Rasinskog okruga je, već po tradiciji, u vreme zimskog raspusta, veoma uspešno organizovao sedmi po redu reprezentativni odbojkaški kamp “ALESKANDROVAC 2023”. Kamp je realizovan u periodu od 9. do 15. januara.

U odličnim uslovima doma učenika "Sveti Trifun" u Aleksandovcu, najperspektivniji dečaci i devojčice pionirskog uzrasta sa teritorije Raško-Rasinskog okruga imali su priliku da uz lepo druženje usavršavaju svoje odbojkaške veštine i steknu dragoceno isukstvo koje će im puno značiti u budućnosti.

moosrro aleksandrovac23 1

Polaznike kampa činilo je ukupno 16 dečaka i 21 devojčica. Za rad sa dečacima angažovan je iskusni odbojkaški trener Rade Veličković iz Velikog Gradišta, dok je sa devojčicama treninge sprovodio aktuelni selektor ženske seniorske reprezentacije Makedonije, Stefan Paunović iz Kraljeva.

moosrro aleksandrovac23 3

U cilju popularizacije i afirmacije odbojke na teritorij Raško-Rasinskog okruga, troškovi kampa za devojčice imalu su simboličan iznos, dok je za dečake kamp bio potpuno besplatan. U ovom regionalnom savezu navode da će i u narednim godinama nastaviti sa ogranizacijom kampa, kao i drugih odbojkaških aktivnosti i akcija koje će doprineti razvoju odbojkaškog sporta. Takođe, čelnici MOOSRRO su iskoristili priliku i da se zahvale ljubaznim domaćinima na gostoprimstvu kao i svim ostalim saradnicima koji su učinili da se kamp ogranizuje i sprovede na najvišem niovu.

 

moosro logo 1

  • januar 16, 2023
  • 1590
Објављено у Vesti iz regiona
Оцените овај чланак
(1 Глас)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga