Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz regiona

Održan prolećni odbojkaški kamp "Aleksandrovac 2023"

Međuokružni odbojkaški savez Raško-Rasinskog okruga od 07.04. do 14.04.2023. godine uspešno sprovodi osmi reprezentativni odbojkaški kamp “ALEKSANDROVAC 2023”, drugi po redu u 2023. godini.

U težnji da se dodadno afirmiše i pupularizuje muška odbojka, ovog puta učesnici kampa  su samo dečaci pionirskog uzrasta. Ukupno 20 dečaka iz Kraljeva, Kruševca, Trstenika i drugih mesta Raško–Rasinskog regiona usavršava odbojkašku tehniku pod nadzorom poznatog odbojkaškg trenera Radeta Veličkovića iz Velikog Gradišta.

U MOOSRO veruju da će uz  disciplinovan i stručan rad trenera dečaci značajno napredovati na odbojkaškom planu i svoja pozitivna iskustva preneti porodici i saigračima u svojim matičnim klubovima.

Kamp Aleksandrovac2023

 

Treba istaći izvanredne uslove smeštaja, sportske hale, ishrane i ostale sadržaje Doma učenika "Sveti Trifun" u Aleksandrovcu. Kamp je i ovog puta bio potpuno besplatan za dečake, tako su da polaznici kampa mogli potuno da se posvete odbojci i lepo međusobno druže.

MOOSRRO se zahvaljuje svim saradnicima i partnerima u ostvarenju realizacije kampa, a u godinama koje dolaze ističu da će, naravno, nastaviti sa organizcijom kampa, sve u cilju promocije odbojkaškog sporta.

  • april 13, 2023
  • 1005
Објављено у Vesti iz regiona
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga