Serbian flagcirilicalatinica

Projekat: Moj prvi smeč

Projekat "Moj prvi smeč" Odbojkaškog saveza Srbije dovodi u sredine širom naše zemlje besplatne škole odbojke za dečake uzrasta do 14 godina

Na treningu u dvorani Žarkovo više od 100 najmlađih odbojkaša iz 8 beogradskih klubova

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ Odbojkaškog saveza Srbije, Odbojkaški savez Beograda je u dvorani Žarkovo u Beogradu organizovao stručno predavanje i pokazni trening za dečake uzrasta od 9 do 14 godina.

mps24

Dr Nikola Majstorović, docent Fakuleta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, održao je predavanje, a zatim, zajedno sa još 15 trenera, i pokazni trening za najmlađe odbojkaše.

Treningu su prisustvovali odbojkaši iz 8 beogradskih klubova: Crvene zvezde, Partizana, Rode, Crnjanskog, Spasa, Laki stara, Železničara i Asa.

Aleksandar Kočovski je koordinator projekta ispred Odbojkaškog saveza Beograda, a u dvorani Žarkovo u Beogradu bili su i Mladen Maran, predsednik OSB, Danilo Mrđa, generalni sekretar OSB, i Zoran Olajić, menadžer projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“.

Faleriju fotografija možete pogledati na: https://www.ossrb.org/galerija-fotografija/item/1101-galerija-fotografija-moj-prvi-smec-zarkovo-28-05-2022.html

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi OSS, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

mps

  • maj 30, 2022
  • 1213
Објављено у Moj prvi smeč
Оцените овај чланак
(1 Глас)

Сродни чланци

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga