Serbian flagcirilicalatinica

Projekat: Moj prvi smeč

Projekat "Moj prvi smeč" Odbojkaškog saveza Srbije dovodi u sredine širom naše zemlje besplatne škole odbojke za dečake uzrasta do 14 godina

Moj prvi smeč (34)

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je u saradnji sa Međuokružnim odbojkaškim savezom Leskovca organizovao jednodnevni seminar i testiranje za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ u dvorani SRC "Dubočica" u Leskovcu. Treningu je prisustvovalo 45 budućih odbojkaša uzrasta do 13 godina iz iz Vranja, Medveđe, Lebana, Vladičinog Hana, Prokuplja, Pukovca, Kuršumlije i Niša.

Održano testiranje u Savinom Selu

četvrtak, 04 april 2024 08:51

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je u saradnji sa Odbojkaškim savezom Vojvodine organizovao jednodnevni seminar i testiranje za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, u Sali OŠ „Branko Radičević“ u Savinom Selu kod Vrbasa. Testirano je 26 odbojkaša uzrasta do 12 godina iz Savinog Sela i Ravnog Sela kod Vrbasa.

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je u saradnji sa Sportskim savezom Zrenjanina organizovao jednodnevno savetovanje i trening za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Treningu i testiranju su prisustvovali najmlađi odbojkaši (do 12 godina) iz Kleka, Lazareva i Kikinde.

Odbojkaški savez Srbije je u septembru 2020. godine prvi put raspisao Konkurs za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, za dečake uzrasta do 14 godina. Konkurs je sproveo OSS, uz podršku regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS. Zbog velikog interesovanja, projekat je sproveden i u protekloj sezoni, a sada imamo zadovoljstvo da najavimo da će i u sezoni 2023/24. svi zainteresovani moći ponovo da pohađaju besplatne škole odbojke širom Srbije, uz vođstvo iskusnih odbojkaških stručnjaka i trenera.

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je, u saradnji sa OK „Beograd“, u sali OŠ „Branko Ćopić“ u Beogradu, organizovao jednodnevno savetovanje i treninge za učesnike projekta „Moj prvi smeč“, a učestvovali su dečaci do 14 godina iz škola odbojke iz Beograda i Starčeva. Prof. dr Goran Nešić, redovni profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, i prof. dr Mithat Blagajac, stručni saradnik OSS za oblast fizičke pripreme, održali su predavanja u cilju edukacije i stručnog usavršavanja trenera angažovanih na projektu „Odbojka zove – moj prvi smeč“.

Odbojkaški savez Srbije i 27 trenera iz Srbije, potpisali su ugovore po kojem će oni voditi besplatne škole odbojke u okviru projekta „Moj prvi smeč“. Sa strane OSS, sastanak su vodili Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija, i Zoran Olajić, saradnik OSS na ovom projektu, a prisustvovalo je 25 trenera. Zvanično potpisivanje je obavljeno u Hotelu „M“ u Beogradu 26.10.2021. godine.

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je realizovao podelu sportske opreme za 640 dečaka u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“. Dečaci uzrasta do 14 godina pohađaju besplatne škole odbojke, a za njih je planirano i organizovanje letnjeg kampa, kao i trodnevni seminar za trenere učesnike u projektu.

Odbojkaški savez Srbije je u septembru 2020. godine raspisao Konkurs za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, za dečake uzrasta do 14 godina. Konkurs je sproveo OSS, uz podršku regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS. Do sada je organizovano pokretanje 23 besplatne škole odbojke u 22 mesta širom Srbije. 

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U sportskom centru “Jezero” u Kikindi održan je razvojni letnji kamp u okviru projekta Odbojkaškog saveza Srbije „Odbojka zove – moj prvi smeč“.

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U Hali sportova na Srebrnom jezeru održano je jednodnevno savetovanje i trening za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, uz saradnju sa Odbojkaškim savezom Braničevsko – Podunavskog okruga.

Strana 1 od 3

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga