Serbian flagcirilicalatinica

Projekat: Moj prvi smeč

Projekat "Moj prvi smeč" Odbojkaškog saveza Srbije dovodi u sredine širom naše zemlje besplatne škole odbojke za dečake uzrasta do 14 godina

Održano testiranje u Savinom Selu

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je u saradnji sa Odbojkaškim savezom Vojvodine organizovao jednodnevni seminar i testiranje za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, u Sali OŠ „Branko Radičević“ u Savinom Selu kod Vrbasa. Testirano je 26 odbojkaša uzrasta do 12 godina iz Savinog Sela i Ravnog Sela kod Vrbasa.

 

mps20

 

Zoran Olajić, menadžer projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, objasnio je polaznicima organizaciju projetka, dok je prof. dr Mithat Blagajac, stručni saradnik OSS za oblast fizičke pripreme, održao predavanje na temu „Značaj i neophodnost optimalne pripreme organizma mladih odbojkaša za uspešnu realizaciju programa sportskog treninga“.

 

 

Prof. dr Goran Nešić i prof. dr Nedžad Osmankač, stručni saradnici za metodiku obuke tehničkih elemenata, upoznali su najmlađe odbojkaše sa „Karakteristikama i osnovama metodike srpske škole odbojke“.

Praktični deo prezentacije „Model treninga za dečake u ranoj fazi usvajanja motorne veštine u odbojci“, pripremio je Velimir Miličković, trener škole odbojke iz Savinog Sela, dok je Miloš Bjelica, trener škole odbojke iz Ravnog Sela, dao primere sadržaja poligona prepreka za razvoj motoričkih sposobnosti, koji se mogu koristiti u radu sa mlađim kategorijama u odbojci.

 

 

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi OSS od oktobra 2020, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

 

mps2

  • april 4, 2024
  • 371
Објављено у Moj prvi smeč
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga