Serbian flagcirilicalatinica

Projekat: Moj prvi smeč

Projekat "Moj prvi smeč" Odbojkaškog saveza Srbije dovodi u sredine širom naše zemlje besplatne škole odbojke za dečake uzrasta do 14 godina

U Velikom Gradištu održani treninzi za učesnike projekta „Moj prvi smeč“

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je u saradnji sa Odbojkaškim savezom Braničevsko – Podunavskog okruga organizovao jednodnevno savetovanje i treninge u Velikom Gradištu za učesnike projekta „Moj prvi smeč“, najmlađe odbojkaše (do 14 godina) iz besplatnih škola odbojke iz Smedereva, Smederevske Palanke, Petrovca na Mlavi, Batočine i Velikog Gradišta.

mps89

Odigran je i prvi od pet turnira za škole odbojke sa teritorije Odbojkaškog saveza Braničevsko – Podunavskog okruga, uz učešće šest ekipa (Smederevo je nastupilo sa dve ekipe: Smederevo i Smederevo 2).

Prof. dr Goran Nešić, redovni profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, i prof. dr Mithat Blagajac, stručni saradnik OSS za oblast fizičke pripreme, održali su predavanja u cilju edukacije i stručnog usavršavanja trenera angažovanih na projektu „Odbojka zove – moj prvi smeč“.

Prof. dr Goran Nešić, održao je predavanja na teme "Model treninga za dečake u ranoj fazi usvajanja motorne veštine u odbojci" i „Metodika elemenata odbojkaške tehnike za dečake – modifikacija postojeće“.

Prof. dr Mithat Blagajac održao je predavanje na temu "Postura tela i njen uticaj na motoriku".

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“, kojim se organizuju besplatne škole odbojke za dečake do 14 godina sprovodi OSS, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

mps

  • decembar 29, 2021
  • 515
Објављено у Moj prvi smeč
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga