Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Redovna Skupština OSS održana u Novom Sadu

OSS – REDOVNA SKUPŠTINA

U novosadskom hotelu Park danas je održana redovna Skupština Odbojkaškog saveza Srbije. Sednici je prisustvovalo 46 od 50 delegata. Sednici Skupštine OSS prisustvovali su Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Ognjen Cvjetićanin, većnik za sport i omladinu Grada Novog Sada, Dragoljub Zbiljić, predsednik UO OK Vojvodina NS seme, Mario Đuran, pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske i Milutin Popović, predsednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske.

ssr

Delegate Skupštine OSS pozdravili su Ognjen Cvjetićanin, većnik za sport i omladinu Grada Novog Sada i Zoran Gajić, predsednik OSS.

Pre početka rada, delegati Skupštine OSS su minutom ćutanja odali poslednju počast svim članovima odbojkaške porodice, koji su preminuli u periodu između sednice dve Skupštine, od novembra 2020. do danas.

Na sednici Skupštine je usvojen izveštaj o radu OSS, razmatran je finansijski plan za 2021, doneta je odluka o dopunama i izmenama Statuta OSS, kao i odluka o osnivanju i sprovođenju prodaje sportske opreme i rekvizita u specijalizovanim prodavnicama (internet prodaja i web shop).

Zoran Gajić, predsednik OSS, informisao je delegate o novim informacijama u vezi sa Nacionalnim odbojkaškim centrom.

Izvršni odbor OSS doneo je odluku o izmeni sistema takmičenja za sezonu 2022/2023. u kojoj će Superliga imati po 12 ekipa, Prva liga po 12 ekipa, a 4 grupe Druge lige će imati od 8 do 12 ekipa.

 

Izjava Zorana Gajića

 

 

oss5

  • jun 6, 2021
  • 2032
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga